УЧИ СО НАС

КНИЖАРНИЦИ

Тримакс има девет книжарници во Скопје, една книжарница во Крива Паланка, и една книжарница во Охрид:

Книжарница бр. 1 се наоѓа во трговскиот центар Скопјанка,
Книжарница бр. 2 се наоѓа спроти студентскиот дом Пелагонија во Кисела Вода,
Книжарница бр. 3 се наоѓа близу расадникот во третата кула во Кисела Вода,
Книжарница бр. 4 се наоѓа на автобуската станица Рекорд, во центарот на Скопје.
Книжарница бр. 5 се наоѓа во Реонски Центар Аеродром до Комерцијална Банка, зад трговскиот Лиса.
Книжарница бр. 6 се се наоѓа во Капиштец во близина на Агенцијата за вработување.
Книжарница бр. 7 се наоѓа во трговскиот центар Антико, Карпош 4.
Книжарница бр. 8 Крива Паланка се наоѓа на ул. Св. Јоаким Осоговски до бутикот Sara Fashion во Крива Паланка.
Книжарница бр. 9 Охрид се наоѓа во Кам Village Охрид.
Книжарница бр. 10 Скопје се наоѓа зад Капитол во Аеродром.
Книжарница бр. 11 Скопје се наоѓа во ОУ Лазо Ангеловски Аеродром.
Книжарница бр. 12 Скопје се наоѓа во близина на Поликлиника Јане Сандански Аеродром.
Книжарница бр. 13 Скопје се наоѓа во Хром спроти зад Порта Влае.
Книжарница бр. 14 Струмица се наоѓа до Основен Суд Струмица.
Книжарница бр. 15 Скопје се наоѓа по Чешма на главна улица во Кисела Вода.
Книжарница бр. 16 Скопје се наоѓа во Карпош 1 спроти Зоолошката Градина Скопје.

Книжарниците Тримакс имаат широк асортиман на производи, покрај нашите изданија (детска литература, мапи, водичи, разгледници…) можете да најдете и: канцелариски материјали и куфери, училишен прибор и ранци, белетристика, детска литература, мапи, водичи, глобуси, сувенири, гифт програма, крафт програма и сл.

Тримакс е меѓу првите кој работи со онлајн продажба преку нашата веб страна.