Селотејп 48x60Премиум - 5780
Селотејп 48x60Премиум - 5780
Селотејп 48x60Премиум - 5780

Селотејп 48x60Премиум - 5780

Производ: Селотејп
Бренд: Премиум
Ширина: 48мм
Должина: 60м

=========================== 

Шифра: 5780
Цена: 75 ден