Пластелин за моделирање сет диносаурс - 8083

Пластелин за моделирање сет диносаурс - 8083


Пластелин: 70036

Шифра: 8083

Начин на користење:   
https://www.youtube.com/watch?v=1nKtblL1DkY&feature=emb_title
Цена: 685 ден