Вредни инсекти 3Д сликовница - 624
Вредни инсекти 3Д сликовница - 624
Вредни инсекти 3Д сликовница - 624

Вредни инсекти 3Д сликовница - 624

Цена: 210ден.

==========================

Издавач: Тримакс
Година на издавање: 2020
Број на стр: 10,
Димензии: 13,5х17,5 см.
Опис: Сликовница со тврди листови 5 -3д форми инсекти.
=========================== 

Шифра: 624
Цена: 230 ден