Возила - сликовница за во бањата - 640
Возила - сликовница за во бањата - 640
Возила - сликовница за во бањата - 640
Возила - сликовница за во бањата - 640
Возила - сликовница за во бањата - 640
Возила - сликовница за во бањата - 640

Возила - сликовница за во бањата - 640

Издавач: Тримакс
Корица: Мека
Опис: Едукативна мека сликовница Возила, со меки листови. Наменета за деца од 3-5 годишна возраст.
На забавата во бањата ѝ нема крај


=========================== 

Шифра: 640
Цена: 165 ден