Половите енциклопедија - 4919
Половите енциклопедија - 4919
Половите енциклопедија - 4919
Половите енциклопедија - 4919

Половите енциклопедија - 4919

Издавач: Тримакс
Автор: Бернард Стоунхаус
Бр. на страни: 38
Формат: A4
Корица: Tврда

Ново издание кое преку големи преклопни страници пружа спектакуларен и сосем оригинален поглед на природата.

Истражувај ги ледените Северен и Јужен Пол – две живеалишта на спротивните краеви на Земјата, а кои изобилуваат со огромно богатство на див свет и покрај екстремните ладните услови.

=========================== 

Шифра: 4919
Цена: 330 ден