Океани - 3919
Океани - 3919
Океани - 3919
Океани - 3919

Океани - 3919

Издавач: Тримакс
Автор: Енди Вилијамс
Бр. на страни: 38
Формат: A4
Корица: Tврда

Ново издание во кое преку големи преклопни страници е прикажан спектакуларниот и сосем оригинален поглед на природата.
Истражувај го пространиот Атлантик и нурни до океанското дно – уживај во разноликиот див свет во посебните и во поврзаните живеалишта.

=========================== 

Шифра: 3919
Цена: 330 ден