Скопје план на град

Скопје план на град

Цена: 200ден.

==========================

Производ: Туристичка карта
Издавач: Тримакс
Димензии:96x66cm
Изработка: Печатена на конздрук 115г/м2, лакирана
Пакување: Во кесичка

=========================== 

Шифра: 51
Цена: 200 ден