Скопје туристички водич и 3Д карта

Скопје туристички водич и 3Д карта

Цена: 200ден.

==========================

Производ: Туристичка карта
Издавач: Тримакс
Димензии:96x66cm
Изработка: Печатена на конздрук 115г/м2, лакирана
Пакување: Во кесичка

=========================== 

Шифра: 5300
Цена: 200 ден