Македонија туристичка карта - 7003

Македонија туристичка карта - 7003

Цена: 200ден.

==========================

Производ: Патна карта
Издавач: Тримакс
Димензии:96x66cm
Изработка: Печатена на конздрук 115г/м2, лакирана
Пакување: Во кесичка

=========================== 

Шифра: 7003
Цена: 200 ден