Цркви и манастири карта - 39

Цркви и манастири карта - 39

Цена: 200ден.

==========================

Производ: Карта
Издавач: Тримакс
Димензии:96x66cm
Изработка: Печатена на конздрук 115г/м2, лакирана
Пакување: Во кесичка

=========================== 

Шифра: 39
Цена: 200 ден