Македонија патна карта - 36

Македонија патна карта - 36

Цена: 200ден.

==========================

Производ: Патна карта
Издавач: Тримакс
Димензии:96x66cm
Изработка: Печатена на конздрук 115г/м2, лакирана
Пакување: Во кесичка

=========================== 

Шифра: 36
Цена: 200 ден