Хајди - 6000

Хајди - 6000

Цена:150ден.

==========================

Издавач: Тримакс

Автор: Јохана Шпири

Опис: Лектира за 5 одд.

Бр. на страни: ???

=========================== 

Шифра: 6000
Цена: 180 ден