Авантура во џунглата играј и учи - 639
Авантура во џунглата играј и учи - 639
Авантура во џунглата играј и учи - 639
Авантура во џунглата играј и учи - 639
Авантура во џунглата играј и учи - 639

Авантура во џунглата играј и учи - 639

Издавач: Тримакс
Корица: Мека
Опис: Едукативна сликовница – сложувалка, со тврди листови. Наменета за деца од 3-5 годишна возраст.
Од сложувалките се формира голема сложувалка.

=========================== 

Шифра: 639
Цена: 260 ден