Ново
Животинско царство мека сликовница - 641
Животинско царство мека сликовница - 641
Животинско царство мека сликовница - 641
Животинско царство мека сликовница - 641
Животинско царство мека сликовница - 641

Животинско царство мека сликовница - 641

Цена: 145ден.

==========================

Издавач: Тримакс
Корица: Мека
Опис: Едукативна мека сликовница Возила, со меки листови. Наменета за деца од 3-5 годишна возраст.
На забавата во бањата ѝ нема крај


=========================== 

Шифра: 641
Цена: 145 ден